Companii

Consiliul Judeţean Braşov promite Aeroportul din Braşov se va deschide în luna noiembrie a acestui an: „În primul an estimăm 300.000 de pasageri“

Consiliul Judeţean Braşov promite Aeroportul din...

Autor: Miruna Diaconu

02.02.2022, 10:30 1095

♦ Reprezentanţii Consiliului Judeţean Braşov se află în discuţii cu operatorii aerieni care ar putea funcţiona pe aeroportul din Braşov ♦ Companiile care ar putea zbura de pe aeroportul din Braşov sunt Compania Naţională TAROM, Blue Air, WIZZ Air, Lufthansa, LOT, Turkish Airlines, El Al, Air Bucharest.

Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav va fi operaţional începând cu data de 1 noiembrie a acestui an, au spus pentru ZF reprezentanţii Consiliului Judeţean Braşov.

Pentru primul an de activitate este aşteptat un trafic de 300.000 de pasageri, iar estimările au fost calculate în funcţie de discuţiile pe care le-au avut autorităţile locale din Braşov cu operatorii aerieni.

Alexandru Anghel, directorul executiv al Direcţiei Implementare Aeroport din cadrul CJ Braşov, spune că se află permanent în discuţii cu operatorii aerieni precum Compania Naţională TAROM, Blue Air, WIZZ Air, Lufthansa, LOT, Turkish Airlines, El Al, Air Bucharest. În primul an de activitate, autorităţile locale se aşteaptă ca de pe aeroportul din Braşov să fie operate cinci destinaţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO