Companii

Constantin Duluţe, proprietar Domeniile Avereşti şi cel care a încasat 200 mil. euro din vânzarea Agricost: Exportul este o investiţie de viitor, dacă vrem să ne depăşim limitele ca industrie trebuie să fim şi acolo, să învăţăm cum funcţionează lucrurile la nivel mondial, dar şi să ne pregătim piaţa pentru viitor

Constantin Duluţe, proprietar Domeniile Avereşti: Exportul este o investiţie de viitor, dacă vrem să ne depăşim limitele ca  industrie trebuie să fim şi acolo, să învăţăm cum funcţionează lucrurile la nivel mondial, dar şi să ne pregătim piaţa pentru viitor.

Constantin Duluţe, proprietar Domeniile Avereşti: Exportul este o investiţie de viitor, dacă vrem să ne depăşim limitele ca industrie trebuie să fim şi acolo, să învăţăm cum funcţionează lucrurile la nivel mondial, dar şi să ne pregătim piaţa pentru viitor.

Autor: Florentina Niţu

10.11.2021, 19:00 870

Constantin Duluţe, unul dintre cei mai puternici antreprenori români, cunoscut pentru afacerile în domeniul agricol – a vândut Agricost, cea mai mare fermă din România după suprafaţa cultivată, arabilor de la Al Dahra cu 200 mil. euro –, care acum deţine businessul Vinicola Avereşti din zona Moldovei, îşi propune ca 50% din vânzările de vin să fie realizate pe piaţa externă în următorii ani.

„Extinderea este o mutare câştigătoare, în orice domeniu. În accepţiunea noastră, un business se construieşte local şi apoi se extinde pas cu pas în exterior. Ne dorim să ajungem la un echilibru de 50% - 50%, intern versus extern“, a spus Constantin Duluţe. El a răspuns la întrebările ZF trimise cu ocazia întocmirii unui supliment privind serbarea celor 23 de ani pe piaţă a ZF.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO