Constructii

HeidelbergCement anunta pentru T1 pierderi de 162 milioane euro

06.05.2010, 11:02 20

HeidelbergCement a inregistrat in primul trimestru pierderi netede 162 milioane de euro, fata de un rezultat negativ de 46 demilioane de euro in perioada similara a anului trecut, inconditiile in care cifra de afaceri a scazut cu 8%, la aproape 2,2miliarde de euro, informeaza Mediafax Business.

La nivel operational, grupul a consemnat pierderi de 18 milioanede euro, comparativ cu un profit de 11 milioane de euro in primultrimestru al anului trecut, se arata in raportul financiarinterimar al HeidelbergCement pentru perioada ianuarie-martie.

Raportul mentioneaza ca in Europa de Vest si de Nord, Europa deEst, Asia Centrala si America de Nord, activitatea grupului a fostafectata de conditii meteo nefavorabile.

In regiunile Europa de Est, incluzand Romania, si Asia Centrala,cifra de afaceri a HeidelbergCement s-a situat la 139 de milioanede euro in primul trimestru al acestui an, fata de 205 milioane deeuro in perioada similara a anului trecut. Pe segmentul ciment,cifra de afaceri a scazut cu 35,4%, la 108 milioane de euro.

Mai multe despre rezultatele HeidelbergCement cititi pe www.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO