Constructii

Ziua şi rezilierea: compania de drumuri vrea să rupă alte două contracte cu firma lui Nelu Iordache

Ziua şi rezilierea: compania de drumuri vrea să rupă...

Autor: Andreea Neferu

05.12.2012, 19:33 808

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a anunţat că a transmis astăzi notificare de reziliere a două contracte de întreţinere pe timp de iarnă, pentru zona Ploieşti şi porţiunea Bucureşti-Lehliu din Autostrada Soarelui, încheiate cu Romstrade la începutul lunii noiembrie.

CNADNR vrea să rezilieze aceste contracte pentru că Romstrade nu a trimis în bazele de deszăpezire utilajele solicitate, dar şi pentru că nu a asigurat cantitatea de material antiderapant conform necesarului şi graficului stabilit.

Activitatea de deszăpezire va fi asigurată în zona Ploieşti de utilaje ale CNADNR şi utilaje închiriate de la firma PA&CO International, în timp ce pe Bucureşti-Lehliu se vor folosi, pe lângă utilajele CNADNR, şi utilaje închriate de la Gecor SRL.

Noile rezilieri duc la 6 numărul de contracte rupte de CNADNR în ultimele două săptămâni cu Romstrade. Omul de afaceri Nelu Iordache, care deţine compania de construcţii Romstrade şi operatorul aerian Blue Air, a primit duminică mandat de arestare pentru 29 de zile de la Tribunalul Bucureşti. Iordache este cercetat pentru deturnarea a 25 mil. lei din banii pentru construirea autostrăzii Nădlac-Arad, delapidare, fals în înscrisuri şi spălare de bani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO