Companii

Constructorul CON-A din Sibiu, cu un portofoliu de peste 100 de fabrici ridicate, a ajuns la afaceri de 140 milioane de euro

Constructorul CON-A din Sibiu, cu un portofoliu de peste...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

31.03.2023, 07:38 5157

CON-A, unul dintre cei mai mari antreprenori generali din construcţii din România, specializat în realizarea construcţiilor industriale, a ajuns în 2022 la o cifră de afaceri de 140 de milioane de euro după o creştere de 10% comparativ cu anul precedent.

„Am finalizat în cursul anului trecut două proiecte publice de amploare – Arena de la Sibiu (Stadionul Municipal, investiţie de 43 mil. euro – n. red.) şi Sala Polivalentă de la Piteşti (investiţie de 20 mil. euro – n. red.). Ca proiect public de amploare la care lucrăm în prezent amintim modernizarea Aeroportului Internaţional din Sibiu, în cadrul căruia suntem lider de asociere“, spune Sorin Cristea, director general la CON-A.

Din portofoliul CON-A, business fondat de antreprenorul Mircea Bulboacă, fac parte, până acum, peste 100 de fabrici ridicate de la zero, compania furnizând în prezent servicii complete de antre­prenoriat general pentru construcţii industriale şi civile, proiectare, execuţie, instalaţii electrice şi mecanice, mentenanţă, furnizare de materiale şi structuri pentru construcţii.



 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO