Companii

Constructorul Delta ACM se pregăteşte de ieşirea din insolvenţă: „Compania are intenţia depunerii unui plan de reorganizare“. Pentru 2020, constructorul a raportat o cifră de afaceri de 26,3 milioane de lei

Printre cele mai importante contracte istorice din portofoliul Delta ACM se numără lucrările de la magistrala de metrou bucureştean din Drumul Taberei şi construirea unei autostrăzi în Irak.

Printre cele mai importante contracte istorice din portofoliul Delta ACM se numără lucrările de la magistrala de metrou bucureştean din Drumul Taberei şi construirea unei autostrăzi în Irak.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

16.07.2021, 18:00 193

♦ Pentru 2020, constructorul a raportat o cifră de afaceri de 26,3 milioane de lei, potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe, adică o treime faţă de rezultatul din 2019.

Constructorul Delta ACM vrea să depună un plan de reorganizare pentru a-şi redresa activitatea şi a ieşi din procedura insolvenţei, în care se află în acest moment.

„Compania va continua activitatea cu­rentă şi, de îndată ce toate etapele proce­durii de insolvenţă din perioada de observaţie vor fi parcurse cu succes, compania are intenţia depunerii unui plan de reorganizare. Prin intermediul planului de reorganizare, com­pania va depune toate eforturile necesare pentru a se redresa“, spune Ionuţ Şandor, partener în cadrul CITR, adminis­tra­torul judiciar al Delta ACM.

Pentru 2020, constructorul a raportat o cifră de afaceri de 26,3 milioane de lei, potrivit datelor disponibile pe site-ul Minis­te­rului de Finanţe, adică o treime faţă de rezultatul din 2019. Compania a înregistrat pierderi de 4,2 mil. lei - mai mici faţă de cele 69 mil. lei obţinute cu un an în urmă, şi a avut un număr mediu de 34 de salariaţi, faţă de 253 în 2019. În 2018, ultimul an înaintea intrării în insolvenţă, Delta ACM a avut o cifră de afaceri de 136,7 mil. lei - aproape la jumătate faţă de anul precedent, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO