Companii

Constructorul grec Aktor: Monitorizăm şi examinăm cu atenţie noi oportunităţi în România. Lucrările de inginerie civilă rămân o sursă de optimism pentru sectorul construcţiilor

Constructorul grec Aktor: Monitorizăm şi examinăm cu...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.02.2021, 17:15 249

♦ Constructorul grec este angajator direct pentru 632 de oameni, iar alţi 491 sunt implicaţi în proiecte prin subcontractori.

Constructorul grec Aktor, pre­zent pe piaţa locală şi specializat în pro­iecte de infrastructură, şi-a majorat veni­tu­rile din România cu 67% în 2020 faţă de anul precedent, ceea ce a dus la un rezul­tat de 435 de milioane de lei. Principalul mo­tor al creşterii a fost accelerarea pro­iectelor în care este implicată compania.

„Am lucrat la implementarea proiec­telor rutiere şi feroviare importante pe care le-am contractat în România. În plus, ca membru al unei asocieri, Aktor a câştigat contracte pentru reabilitarea şi modernizarea liniei de cale ferată Braşov-Sighişoara (secţiunile Braşov-Apaţa, Apaţa-Caţa şi Caţa-Sighişoara), care formează o porţiune importantă din coridorul european de transport Rin-Dunăre“, spun oficialii Aktor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO