Companii

Constructorul Octagon a încheiat anul trecut cu afaceri de 20 de milioane de euro

Mediafax Foto

Mediafax Foto

Autor: Andreea Neferu

10.02.2014, 20:26 102

Compania de construcţii Octagon, deţinută de oamenii de afaceri greci Alexandros Ignatiadis şi Paschalis Paganias, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de circa 20 de milioane de euro, peste dublu faţă de anul 2012.

„Anul 2013 a marcat revenirea în forţă pe piaţa construcţiilor a companiei, care a contractat şase proiecte noi şi a derulat lucrări de construcţii civile de aproximativ 20 de milioane de euro“, au spus reprezentanţii companiei. Printre noile proiecte ale companiei se numără construirea primei clădiri din parcul de afaceri Hermes Business Campus, dezvoltat de grupul belgian Atenor şi situat pe bulevardul Dimitre Pompeiu din Pipera, contractul ridicându-se la circa 13 milioane de euro.

Alte proiecte în care Octagon este implicată sunt clădirile de birouri PC Business Center şi Green Court Bucharest, sistemul integrat de parcare a Spitalului Militar Regina Maria din Braşov şi o pasarelă pietonală peste râul Mureş în Arad. De asemenea, în 2013 compania a început lucrările pentru două proiecte în Irak, un stadion şi o centrală electrică.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.02.2014

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO