Companii

Constructorul sucevean Concret Construct şi-a majorat afacerile cu 48%, la 241 milioane de lei. Compania a lucrat la realizarea mai multor ansambluri rezidenţiale, a unor cămine culturale, fabrici şi magazine

Constructorul sucevean Concret Construct şi-a majorat...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

16.05.2019, 00:08 445
Concret Construct, o companie de construcţii din Suceava, deţinută de patru acţionari români, a con­ti­nuat să crească în 2018 şi şi-a majorat afacerile cu 48%, pâ­nă la 241 mil. lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Mi­nis­terului de Finanţe. Profitul a urcat la 2,5 mil. lei, în creş­tere tot cu 48%, iar numărul mediu de angajaţi a ajuns la 286.

Compania a cunoscut o creştere accelerată a afacerilor în ultimii ani, astfel că businessul a crescut de aproape patru ori în perioada 2013-2018.

Oficialii companiei nu au răspuns solicitării ZF refe­ri­toare la evoluţia businessului anul trecut.

Concret Construct a fost înfiinţată în 2007 şi este con­du­să din funcţia de director general de Mihai Corneliu Creţu, care este, de altfel, şi unul dintre acţionari, cu o par­ti­cipaţie de 30%. Ceilalţi doi acţionari care au câte 30% din acţiuni deţin şi ei funcţiile de director general executiv (Mihai Grîul), respectiv director de mecanizare (Gheorghiţă Sandu). Lor li se adaugă Dan Gârjoabă cu 10%.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO