Companii

Consultanţi imobiliari: Există investitori noi din Polonia, Turcia, Africa de Sud interesaţi de piaţa de real estate din România. Pentru americani suntem prea mici

Consultanţi imobiliari: Există investitori noi din...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

30.04.2018, 15:00 1286

♦ Piaţa imobiliară este departe de saturaţie, fapt dovedit atât de noile companii care vor să vină în România, cât şi de nivelul la care ne situăm comparativ cu alte ţări din regiunea Europei Centrale şi de Est.

Piaţa locală de real estate funcţionează în continuare ca un magnet pentru investitorii străini, deşi este oricum dominată de companii din străinătate, care şi-au împărţit „terenul de joacă“ din România în ceea ce priveşte proiectele de birouri, de malluri, de spaţii logistice şi de ansambluri rezidenţiale.

„Toţi investitorii care sunt deja prezenţi pe piaţa imobiliară din România se uită în continuare la deal-uri atractive, însă putem vorbi şi despre investitori noi, din Polonia, fosta Cehoslovacie, Turcia, Africa de Sud, care vor să dezvolte în România proiecte de birouri, de retail sau rezidenţiale. Pentru investitorii americani suntem încă destul de mici“, spune Cătălin Gavrilă, associate land & retail în cadrul companiei de consultanţă imobiliară Crosspoint.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO