Companii

Consultantul imobiliar Radu Lucianu: "De ce ai face sute de case in Adunatii-Copaceni?". Cum comentati?

11.05.2010, 23:08 70

Dezvoltatorii imobiliari au gresit mizand pe construirea a sutede apartamente si case in afara Bucurestiului in zone cu accesdificil, in conditiile in care in interiorul orasului mai sunt zecide hectare de teren disponibil pentru proiecte viitoare, spune RaduLucianu, country manager al firmei de consultanta imobiliara CBRichard Ellis.

"As construi in Bucuresti apartamente si birouri, dar in oras.Sunt zeci de hectare de teren in Bucuresti de construit -toatasoseaua Progresului, Timpuri Noi, Titan Mar, Splaiul Independentei,chiar si in zona Republica, 23 August, unde exista metrou. Esteincredibil cum unii dezvoltatori fac locuinte in Frumusani sauAdunatii-Copaceni, unde circula doar «rata»", spune Lucianu.Consultantul apreciaza ca multe dintre aceste proiecte nu maivaloreaza nimic in aceasta perioada, in conditiile in carecosturile de intretinere si conservare sau de continuare ainvestitiilor nu s-ar justifica.

"De-abia acum realizez cate proiecte fantasmagorice erau inplan. Din 100 de investitori imobiliari doar 2, 3, maximum 5 auvenit sa se consulte. In urma cu doi-trei ani puteai intreba peoricine. Toti se pricepeau la imobiliare".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO