Companii

Continental Fast Line, transportator cu 100 de autocare şi microbuze. Unele companii au solicitat ca numărul de autovehicule cu care transportăm angajaţii să se dubleze

Cosmin Costache, director general al Continental Fast Line

Cosmin Costache, director general al Continental Fast Line

Autor: Alexandra Cepăreanu

15.07.2020, 18:25 1394

Continental Fast Line transportă zilnic peste 25.000 de angajaţi ai unor companii precum Dacia Renault, Rompetrol, TRW Automotive, Leoni.

Cosmin Costache, director ge­ne­ral al Continental Fast Line, trans­por­tator interjudeţean pentru angajaţi sau tu­rişti, cu o flotă de 100 de autovehicule, spune că în contextul pandemiei de Covid-19 mai multe companii au soli­ci­tat dublarea numărului de autove­hi­cule cu care angajaţii lor ajung la locul de muncă.

„Odată cu noile reguli de distanţare so­cială unele companii au solicitat ca nu­mărul de autovehicule să se dubleze, astfel că am dublat flota. Am apelat şi la colaboratori deoarece am mers la 50% din capacitatea de transport“, a spus pentru ZF Cosmin Costache.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO