Companii

Continental oferă 600 de euro fiecărui angajat din România

Continental oferă 600 de euro fiecărui angajat din...

Autor: Bogdan Alecu

24.03.2016, 12:00 3984

Continental majorează din nou participarea la profit a angajaţilor săi pe plan mondial. Pentru anul financiar 2015, compania distribuie o sumă record în valoare de aproximativ 150 de milioane de euro către angajaţii eligibili. Această sumă a crescut continuu pe parcursul anilor.

Baza de calcul pentru sumele distribuite variază în funcţie de ţară. S-au luat în considerare atât normele juridice, cât şi nivelul local al preţurilor şi al salariilor. Pe baza acestora, suma per angajat în România, se situează la 600 de euro, cu 20% mai mult faţă de anul fiscal 2014.

„Angajaţii noştri sunt cei care transformă Continental într-un angajator foarte atractiv. Ei creează cu succes mobilitatea prezentă şi viitoare. Munca, angajamentul şi realizările lor au contribuit din nou la creşterea sustenabilă a companiei, într-un mediu economic plin de provocări”, a declarat Anica Stoica, directorul de personal Continental România.

Continental dezvoltă tehnologii inteligente pentru mobilitatea oamenilor şi a bunurilor acestora. în calitate de partener de încredere, furnizorul internaţional de componente auto, producătorul de anvelope şi partenerul industrial oferă soluţii durabile, sigure, confortabile, individuale şi la preţuri accesibile. Prin cele cinci divizii ale sale, Chassis & Safety, Interior, Powertrain, Anvelope şi ContiTech, concernul a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri preliminară de 39,2 miliarde de euro şi are în prezent peste 208.000 de angajaţi în 55 de ţări.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO