Companii

Cooperativa Agricolă Erdei din Bihor, formată din şapte fermieri care produc cereale, investeşte 3,4 mil. euro într-o fabrica de nutreţuri combinate. „Vrem să dăm valoare adăugată produselor pe care le facem, pentru că preţurile cerealelor sunt mici şi aproape nu mai reuşim să ne câştigăm existenţa”

AGROBUSINESS

Cooperativa Agricolă Erdei din Bihor, formată din...

Autor: Florentina Niţu

25.11.2019, 17:50 442
Cooperativa Agricolă Erdei formată din şapte fermieri care produc cereale în localitatea Salonta din judeţul Bihor, are în curs de derulare o investiţie de 3,4 mili­oane de euro într-o fabrica de nutreţuri combinate (FNC), 70% din bani fiind fonduri europene. Construcţia fabricii a început în 2018, dar Robert Erdei, preşedintele companiei, spune că birocraţia şi nestatornicia cursului euro le-au pus piedici în finalizarea ei.

„Investiţia de 3,4 milioane de euro este în curs de realizare. Vrem să dăm valoare adăugată produselor pe care le facem, pentru că preţurile cerealelor sunt mici şi aproape nu mai reuşim să ne câştigăm existenţa. Sperăm ca această FNC să ne ajute să creştem la nivelul cooperativei“, spune Robert Erdei, preşedintele cooperativei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO