Companii

Cooperativa agricolă Ţara Mea, cu peste 1.000 de fermieri membri, a listat produsele alimentare din portofoliu în reţeaua Cora România

Cooperativa agricolă Ţara Mea, cu peste 1.000 de fermieri membri, a listat produsele alimentare din portofoliu în reţeaua Cora România

Cooperativa Ţara Mea are activităţi pornind de la cultivarea legumelor, procesarea lactatelor şi până la producţia de carne de porc şi pasăre, produse finite şi băcănie.

Autor: Florentina Niţu

24.08.2021, 16:15 422

Cooperativa agricolă integrată Ţara Mea, cu sediul în Vaslui şi peste 1.000 de fermieri membri, a semnat în luna august a acestui an un parteneriat cu retailerul franco-belgian Cora pentru a-şi desface produsele în reţeaua de magazine din România, potrivit reprezentanţilor cooperativei.

„Este începutul unui proces de expansiune pe care cumpărătorii l-au solicitat de mai multă vreme, dar pentru care acum suntem complet pregătiţi. Este a doua listare către mari retaileri pentru Cooperativa Ţara Mea şi începutul unei colaborări pe termen lung. Credem cu tărie că produsele autentice româneşti, direct de la fermieri, trebuie să fie accesibile în marile magazine, astfel încât publicului din marile oraşe să îi fie facilitat accesul către produse“, a spus Florin Burculescu, preşedinte al Cooperativei Ţara Mea.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO