Copos i-a angajat pe grecii de la Octagon să-i construiască fundaţia proiectului de birouri Ana Tower din nordul Capitalei

Secțiune susținută de Medlife Logo

5 dec 2017 Autor: Bogdan Alecu

Pentru noul ansamblu de locuinţe din sectorul 4, lucrările executate au constat în realizarea incintei de pereţi mulaţi, piloţi şi excavaţie.

Octagon Contracting & Engine­ering, compania de construcţii con­tro­lată de Alexandros Ignatiadis în ca­litate de cofondator, a demarat la fi­nalul lunii trecute lucrările la fun­da­ţia specială a pro­iec­tu­lui de birouri Ana Tower construită de omul de afaceri român George Copos în zona Expozi­ţi­ei, aproape de hotelul Crowne Plaza deţinut tot de acesta.

Proiectul Ana To­wer va avea 24 de etaje şi o înălţime de peste 100 de metri. Suprafaţa închiriabilă va fi de 33.000 mp, cu aproxi­ma­tiv 1.300 mp per etaj, iar parcarea va avea 450 de locuri. Printre com­pa­ni­ile aflate în discuţii cu George Copos pentru închiriere se află şi PwC, care ar putea contracta 8.000 mp de birouri după 2020, când expiră con­tractul în derulare pentru actualul sediu din clădirea Lakeview a NEPI-Rockcastle din zona Barbu Văcărescu.

Compania de construcţii Octa­gon are două divizii, una de antre­pri­ză ge­nerală şi o a doua de fundaţii speciale. În de­rulare are trei con­tracte de antrepriză ge­nerală, cel mai im­por­tant fiind com­ple­xul re­zi­denţial Baba No­vac Res­idence. Proiectul con­­stă în trei blocuri-turn şi trei blo­curi-lamă cu un total de 363 de apartamente.

În calitate de antre­pre­nor de spe­cialitate, Octagon a finalizat în luna septembrie a acestui an lucrări geo­tehnice pentru imobilul de locu­inţe situat în strada Verzişori, nr 6.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.12.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Octagon
, fundatie
, birouri
, Ana Tower
, constructie
, george copos
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide