Companii

Copos, singurul care a depus ofertă pentru preluarea pachetului de acţiuni de 3,4% al Ana Hotels

Copos, singurul care a depus ofertă pentru preluarea pachetului de acţiuni de 3,4% al Ana Hotels

Autor: Mirabela Tiron

13.10.2010, 12:28 25

Omul de afaceri George Copos este singurul care a depus până înprezent ofertă pentru preluarea pachetului de 3,4% din Ana Hotels,scos la vânzare de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului(MDRT) pentru un preţ de 1,4 milioane de euro.

Deschiderea ofertelor va avea loc astăzi la ora 14 la sediulMinisterului Turismului şi Dezvoltării Regionale.

"Caietele de sarcini au fost cumpărate de două persoane fizice,Vasile Mihalcea şi Adriana Elena Cioc, şi de două persoanejuridice, compania Gres Real Estate şi compania Ana Hotels", autransmis către ZF reprezentanţii MDRT, adăugând că până în momentulde faţă doar Ana Hotels, controlată de pachet majoritar de GeorgeCopos, a depus o ofertă. Omul de afaceri susţinea la sfârşitullunii septembrie că nu ar da 1,4 milioane de euro pe pachetul deacţiuni scos la vânzare de MDRT.

"Mai sunt două ore până la licitaţie, timp în care mai pot fidepuse şi alte oferte", au transmis oficialii ministerului.

Compania Ana hotels include hotelurile de cinci stele AtheneePalace Hilton, Crowne Plaza din Capitală, dar şi trei hoteluri lamunte şi două la mare, care cumulează 1.000 de camere. Compania arulat anul trecut afaceri de 25,5 milioane de euro, în scădere cu37% faţă de anul trecut şi un profit de 230.000 de euro, potrivitdatelor de la Registrul Comerţului şi declaraţiilor omului deafaceri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO