Companii

Cora deschide la sfârşitul lunii al optulea hipermarket, la Constanţa

Autor: Cristi Moga

12.07.2011, 00:00 559

Reţeaua franceză de hipermarketuri Cora, care operează pe piaţalocală şapte hipermarketuri şi a avut vânzări de 342 mil. euro anultrecut, va deschide la sfârşitul lunii iulie o nouă unitate încadrul centrului comercial City Park din Constanţa, oraş în carefrancezii îşi construiesc totodată şi un mall propriu, sub brandulCorall.

Deschiderea magazinului din City Park a fost programată pentru28 iulie, iar hipermarketul va avea o suprafaţă de 7.700 de metripătraţi. Pe segmentul de hipermarketuri, în Constanţa mai suntoperaţionale un magazin Carrefour şi două unităţi Real, iar întoamnă urmează a fi deschis şi un hipermarket Auchan în cadrulmallului Maritimo.

Mallul City Park este deţinut de grupul israelian Neocity şi areprintre chiriaşi Zara, Mango, Waikiki şi Debenhams. Cora mai areprogramată pentru anul acesta cel puţin o deschidere, în cadrulmallului Galleria din Arad.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO