Companii

Cornel Riciu, un român plecat din ţară acum 18 ani, coordonează o echipă de aproape 100 de bucătari în Emiratele Arabe Unite. Cornel Riciu este executive sous-chef pentru hotelul DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island din Ras al Khaimah, unul dintre cele şapte emirate

Înainte de a emigra în Emiratele Arabe Unite, Cornel Riciu a lucrat pentru Compass Group, un gigant cu afaceri anuale de 20 mld. lire în 2020 şi cu 550.000 de angajaţi.

Înainte de a emigra în Emiratele Arabe Unite, Cornel Riciu a lucrat pentru Compass Group, un gigant cu afaceri anuale de 20 mld. lire în 2020 şi cu 550.000 de angajaţi.

Autor: Cristina Roşca

16.09.2021, 18:40 214

Cornel Riciu a plecat din ţară în 2003, cu destinaţia Marea Britanie, iar de atunci cariera l-a dus în mai multe locuri, pentru ca de o lună să ajungă în Emiratele Arabe Unite.

„Am plecat în Marea Britanie după ce am lucrat anterior ca bucătar în România, în Bucureşti. Am decis să iau calea străinătăţii pentru a putea să mă dezvolt“, spune el.

În urmă cu aproape 20 de ani, când a plecat din ţară iniţial, avea nevoie de viză ca să poată emigra, lucrurile nu erau aşa simple ca acum. A plecat având deja un job, astfel că a aplicat direct pentru permis de muncă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO