Companii

Cornişa Aquapark din Botoşani, unul dintre cele mai mari parcuri de agrement din zona Moldovei, a avut în 2020 încasări de 2,7 milioane de lei

Suprafaţa parcului este de 48 ha

Suprafaţa parcului este de 48 ha

Autor: Miruna Diaconu

03.08.2021, 15:00 668

Investiţia în parcul de agrement a fost de circa 88 milioane lei, din care 33 milioane lei au fost fonduri europene prin Programul Operaţional Regional.

Cornişa Aquapark, unul dintre cele mai mari parcuri de agrement din zona Moldovei, a avut anul trecut încasări de 2,7 milioane lei, în scădere cu 43% faţă de veniturile raportate în 2019, conform datelor furnizate de reprezentanţii parcului de agrement.

Totodată, numărul celor care au ajuns în parcul de agrement anul trecut a fost de 85.000, aproape la jumătate faţă de nivelul înregistrat în 2019.

Cornişa Aquapark este administrat de Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement, care se află în autoritatea Consiliului local al municipiului Botoşani. Investiţia în parcul de agrement a fost de circa 88 milioane lei, din care 33 milioane lei au fost fonduri europene prin Programul Operaţional Regional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO