Companii

Cosmin Vasile, Hello Holidays: Vom depăşi chiar anul de dinainte de pandemie atât pe intern, cât şi pe extern

Cosmin Vasile, manager, Hello Holidays

Cosmin Vasile, manager, Hello Holidays

Autor: Mara Rolea

15.07.2022, 17:40 267

Grupul Hello Brands, format din agenţia de turism Hello Holidays şi compania de transport Hello Holidays Transport, a înregistrat în 2021 un volum de vânzări de 5,5 mil. euro. Preţurile au crescut şi în turism, aşa cum s-a întâmplat în orice domeniu. După perioada ofertelor de early-booking din momentul lansării programelor în iarnă a apărut perioada de last minute cu oferte limitate ca număr.

„Mai avem încă trei luni de full sezon şi eu zic că vom depăşi chiar anul de dinainte de pandemie atât pe intern, cât şi pe extern“, spune Cosmin Vasile, manager, Hello Holidays, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Turiştii au reînceput să meargă în vacanţă de două-trei ori pe vară, faţă de cum era în pandemie când preferau să călătorească o singură dată două săptămâni pentru a nu face testul COVID de mai multe ori.

Turismul intern a mers destul de bine în pandemie pentru că nu se putea călători atât de uşor în afara graniţelor şi va continua să meargă bine şi în acest  an, conform lui Cosmin Vasile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO