Companii

Cosmopolis a vândut în primele cinci luni ale anului apartamente de aproape 15 mil. euro în proiectul de la marginea Capitalei

Cosmopolis a vândut în primele cinci luni ale anului...

Autor: Bogdan Alecu

01.06.2017, 00:03 516
În primele cinci luni ale anului 2017, Cosmopolis Rezidenţial, proiectul dezvoltat de Opus Land Residential Development, a vândut 258 de imobile, având un total de 22.000 de metri pătraţi. Potrivit calculelor ZF, valoarea vânzărilor din acest an trece de 15 mil. euro.

Cosmopolis este dezvoltat în imediata apropiere a Centurii Capitalei, în zona de nord-vest, aproape de autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti.

„Vânzările de locuinţe sunt cu peste 10% mai mari faţă de ce am anticipat. Anul acesta vom construi încă 40.000 de mp de suprafaţă rezidenţială. Următoarea investiţie din cadrul Cosmopolis va fi o sală de fitness. Sala va avea o suprafaţă totală de aproximativ 2.200 mp şi va avea şi o piscină interioară”, a mai declarat Ahmet Buyukhanli, CEO al Opus Land Residential Development.

În prezent, în cadrul proiectului Cosmopolis locuiesc peste 5.000 de persoane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO