Companii

Cosrom Cosmetics, importatorul cosmeticelor Chanel şi Guerlain în România, a avut în 2021 cel mai bun an după o creştere de 46% a cifrei de afaceri şi de 35% a profitului

Singurul magazin Chanel Beauty din România este amplasat în nordul Bucureştiului, în mallul Băneasa Shopping City.

Singurul magazin Chanel Beauty din România este amplasat în nordul Bucureştiului, în mallul Băneasa Shopping City.

Autor: Cristina Roşca

04.04.2022, 16:15 567

♦ Compania Cosrom Cosmetics operează şi singurul butic monobrand Chanel Beauty în România, amplasat în Băneasa Shopping City ♦ Acesta vinde doar produse cosmetice şi de îngrijire, nu şi haine.

Compania Cosrom Cosmetics, importa­to­rul şi distribuitorul pe plan local al cosme­ti­celor şi produselor de în­grijire Chanel şi Guerlain, a obţinut în 2021 o cifră de afa­ceri de 22,7 mil. lei, cu 46% peste nivelul din anul an­te­rior, primul de pan­demie, arată calculele făcute de ZF pe ba­za datelor din platforma de analiză confidas.ro. Mai mult, nivelul businessului este record, depăşind uşor chiar şi rezultatul din pe­rioa­da 2018-2019, ultima de normali­tate înainte de criza sanitară.

La rândul său, profitul net al companiei a avut o evoluţie similară, urcând până la un pas de 2,7 mil. lei, după un avans de 35% în 2021. Astfel, marja netă de profit a ajuns la 11,9% anul trecut.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO