Companii

Cramele Recaş: Am ajuns la 15.000 de turişti pe an. În 2003 aveam doar 300

Cramele Recaş: Am ajuns la 15.000 de turişti pe an. În...

Autor: Cristina Roşca

26.06.2017, 00:06 831

Jumătate din numărul de turişti care merg în vizită la Cramele Recaş vin din străinătate, respectiv din SUA, Australia, Africa de Sud, Argentina, Germania, Spania, Rusia, Norvegia, Austria sau Canada.

Producătorul de vin Cramele Recaş, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil, a primit anul trecut circa 15.000 de vizitatori la cramă, cifrele crescând constant an de an. Prin comparaţie, în 2003 erau doar 300 de vizitatori, spune Marius Pasca, director cramă turistică în cadrul Cramele Recaş.

Evoluţia pozitivă se remarcă nu doar la nivelul unui producător, ci la nivelul întregii pieţe, în contextul în care turismul enologic începe să prindă atât în rândul românilor, cât şi în rândul străinilor care după ce au vizitat Toscana sau Bordeaux se uită şi către alte zone.

„Oaspeţii noştri sunt, în general, oameni de afaceri, invitaţii unor congrese internaţionale desfăşurate în mediul academic timişorean, par­te a unor delegaţii sau invi­taţi ai firmelor multinaţio­nale care activează în zona Bana­tului“, spune Marius Pasca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO