Companii

Creştere mare în pandemie. Reţeaua de laboratoare Clinica Sante a ajuns la afaceri de 250 mil. lei în 2021, plus 70%. Reţeaua Sante include 290 de centre de recoltare la nivel naţional

Creştere mare în pandemie. Reţeaua de laboratoare...

Autor: Georgiana Mihalache

19.07.2022, 17:30 240

Clinica Sante, o reţea de labora­toare pentru anali­zele medicale, dez­voltată în 1995, a ajuns anul trecut la afaceri de 254 mil. lei, în creştere cu 72% faţă de 2020, din datele publice de la ministerul de Finanţe.

Acesta este cel mai alert nivel de creştere pentru companie, care funcţionează prin 290 de centre de recoltare la nivel naţional.

În 2020, la începutul crizei sanitare, Clinica Sante a fost printre reţelele de laboratoare acreditate de ministerul Sănătăţii pentru a efectua testări de depistare a infecţiei cu coronavirus. Ulterior, compania a mizat în continuare pe acest tip de testare, mai ales în contextul valurilor de infectări extrem de agresive, dar şi al obligativităţii testării în cazul călătoriilor, de exemplu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO