Companii

Criboser, un transportator de marfă din Oradea, afaceri de 88 mil. lei, plus 48,6% în 2021. „Aducem fructe, legume, carne şi medicamente din Germania, Olanda şi Polonia“

Transportatorul şi-a crescut afacerile în fiecare an.

Transportatorul şi-a crescut afacerile în fiecare an.

Autor: Mirabela Tiron

20.09.2022, 17:00 3236

Compania a fost fondată în anul 2006, când a început activitatea cu un singur camion Acum operează 150 de camioane frigorifice.

Criboser, companie de transport marfă la temperatură controlată din Oradea (judeţul Bihor), fondată în 2006 de un antreprenor local, a finali­zat anul trecut cu o cifră de afaceri de 88,8 milioane de lei, în creştere cu 48,6%, arată datele de la mfinante.ro.

„Am lucrat înainte timp de 8 ani ca şofer iar în 2006 am pus bazele com­paniei Criboser cu un camion. Acum am ajuns la 150 de camioane cu care transportăm marfă la tempera­tu­ră controlată, în 2020-2021 am cum­părat cele mai multe camioane, peste 30. Şi anul acesta mai cumpărăm. Afa­cerile au crescut, cred că depăşim 100 de milioane de lei anul acesta. Dar pe profit nu am crescut din cauza chel­tu­ielilor mari cu combustibilul“, a spus pentru ZF Florian Bara, fondatorul companiei, care deţine 50% din acţi­uni. Compania se ocupă exclusiv cu servicii de transport marfă în regim de temperatură controlată atât pe rute interne cât şi pe internaţional. „80% din transporturi sunt la nivel interna­ţional. Aducem pe importuri alimente din Germania, Olanda şi Polonia în România, de la fructe, legume, carne, peşte dar şi flori şi medicamente. Exporturi facem din Ungaria spre vestul Europei. Avem mai mulţi clienţi în acest ţări“, a spus el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO