Companii

Cristian Erbaşu, proprietar Construcţii Erbaşu: 2020 a fost un an bun, dar sub planificări. Cifra de afaceri a crescut cu 8%. Anul acesta, şi construcţiile vor avea de suferit, deja se simte pandemia şi în acest domeniu. Businessul din 2020 a ajuns la circa 760 de milioane de lei

INTERVIU

Cristian Erbaşu, Construcţii Erbaşu: Cred că anul 2022 va reprezenta un reviriment pentru industria construcţiilor şi pentru întreaga economie.

Cristian Erbaşu, Construcţii Erbaşu: Cred că anul 2022 va reprezenta un reviriment pentru industria construcţiilor şi pentru întreaga economie.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

25.02.2021, 20:20 586

Valoarea proiectelor în care compania este implicată şi pe care le va finaliza în următorii doi ani este de peste 1,7 mld. lei (350 mil. euro), însă sunt şi alte contracte pe care le are în curs de semnare.

Anul 2021 va aduce şi în cons­trucţii efectele pan­demiei, care, până acum, nu au fost resim­ţite atât de puternic în acest sector, este de pă­rere Cristian Er­başu, proprietarul com­paniei Construcţii Er­başu, cea mai mare firmă ro­mâ­nească de construcţii, potrivit bilan­ţu­rilor din 2019.

„Anul acesta, şi construcţiile vor avea de suferit, deja se simte pandemia şi în acest domeniu. Se vede o greutate în de­mararea proiectelor noi. În zona pri­va­tă, în continuare există prudenţă şi, chiar dacă sunt proiecte noi, nu sunt la fel de multe ca înainte“, spune Cristian Erbaşu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO