Companii

Cristian Ionescu, Sinapseria: Avem peste 80 de biciclişti în Bucureşti, care parcurg în jur de 70-80 de kilometri zilnic şi fac 15-20 de livrări

Cristian Ionescu, proprietarul Sinapseria: Atât comerciantul, cât şi clientul trebuie să fie deschişi către această modalitate de curierat.

Cristian Ionescu, proprietarul Sinapseria: Atât comerciantul, cât şi clientul trebuie să fie deschişi către această modalitate de curierat.

Autor: Alina-Elena Vasiliu, Cristina Bellu

06.01.2022, 18:15 202

♦ În prezent, businessul Sinapseria este concentrat pe Bucureşti şi pe zonele limitrofe uneori, dar, prin parteneriatele pe care compania le are, operaţiunile de livrări pe bicicletă s-au extins în alte şapte oraşe din ţară, printre care Cluj-Napoca, Timişoara, Oradea, Braşov.

Sinapseria, o soluţie de curierat rapid pe bicicletă, livrează pachete în Bucureşti prin intermediul a 80 de curieri şi şi-a propus să arate că bicicleta poate fi şi un mijloc de trans­port func­ţio­nal, nu doar de relaxare.

„Avem peste 80 de biciclişti în Bu­cureşti, care par­curg în jur de 70-80 de kilometri zilnic, în funcţie de pe­rioadă, şi fac 15-20 de livrări“, a spus Cristian Ionescu, cel care deţine businessul Sinapseria, în cadrul videoconferinţei ZF Economia verde, dedicată oraşelor verzi.

Perioada sărbătorilor, care tocmai a tre­cut, a fost una aglomerată pentru Si­nap­se­ria, aşa cum se întâmplă, de altfel, în fie­care an, livrările fiind mai numeroase în luna decembrie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO