Companii

Cristian Milea, APIA: Online-ul schimbă piaţa auto, de la felul în care vom casa prin Rabla maşina veche la livrarea maşinii noi. „Există posibilitatea să plătim online şi să primim maşina acasă“

Cristian Milea, preşedintele Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile.

Cristian Milea, preşedintele Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile.

Autor: Bogdan Alecu, Alexandra Cepăreanu

28.03.2020, 00:00 799

Perioada de carantină şi interdicţiile im­puse de epidemia de coronavirus schimbă mo­dul în care va funcţiona în acest an, de la pro­gramul Rabla, prin care o parte din docu­mente vor putea fi depuse online, la achiziţie.

„Am dezbătut problema cu repre­zentanţii Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), au fost identificate de cei de la AFM, cu suportul nostru, măsuri care să permită derularea acestui program online. Este de aşteptat ca schimbările pe care tre­buie să le efectuăm în mecanismul AFM să fie publicat în această săptămână“, a explicat Cristian Milea, preşedintele Aso­ciaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA), în cadrul unei ediţii speciale a ZF Live.

El a subliniat că încă înainte de demarearea programului Rabla din acest an, care a avut loc săptămâna trecută, exis­tau deja clienţi care demaraseră procedurile de achiziţie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO