Companii

Cristian Prichea, Ford România: Puma şi EcoSport vor ajunge la vânzări cumulate de 5.000 de unităţi în 2020 pe piaţa locală. Puma va fi al doilea cel mai bine vândut SUV mic

La nivelul gamei Ford, la un nivel similar de echipare, Puma este cu 2.000 de euro mai scumpă decât EcoSport şi cu 1.500 de euro mai ieftină decât un Ford Focus.

La nivelul gamei Ford, la un nivel similar de echipare, Puma este cu 2.000 de euro mai scumpă decât EcoSport şi cu 1.500 de euro mai ieftină decât un Ford Focus.

Autor: Bogdan Alecu

13.11.2019, 19:04 817

Mai bine de o treime din vânzările de autoturisme Ford pe piaţa locală vor fi reprezentate de SUV-urile Puma şi EcoSport la Craiova odată cu intrarea în producţie a celui de-al doilea model în toamna acestui an.

La aproape o lună de când Ford România a demarat oficial producţia SUV-ului Puma la Craiova, com­pania a demarat şi vân­zările pe piaţa locală, dealerii având posibilitatea de a primi comenzi pentru model, pentru ca ulterior maşinile să fie livrate începând cu luna ianuarie a acestui an. 

„Cumulat, Ford EcoSport şi Puma vor înregistra vânzări în 2020 în Ro­mânia de circa 4.500 - 5.000 de unităţi, dintre care aproximativ 2.500 de unităţi din modelul Puma şi 2.000 - 2.500 din modelul EcoSport. Cele două modele nu se vor canibaliza, ci com­pleta, în condiţiile în care EcoSPort mizează pe latura practică şi funcţio­nală, iar Puma pe eleganţă“, a spus Cristian Prichea, directorul general al Ford România. Producţia oficială a SUV-ului Puma a demarat la Craiova la începutul lunii octombrie a acestui an. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO