Companii

Cristian Rada, acţionarul Blue Air, investeşte într-o nouă companie aeriană, Hello Jets. „Va veni cu servicii complementare a ceea ce oferă Blue Air, în niciun caz nu va fi low cost în geografia noastră“

În prezent, Hello Jets are în flotă o aero­navă de tip Boeing 737-500.

În prezent, Hello Jets are în flotă o aero­navă de tip Boeing 737-500.

Autor: Miruna Diaconu

27.09.2021, 11:00 684

Blue Air are ca acţionar majoritar Airline Invest, companie condusă de Cristian Rada, iar anul trecut  a înregistrat o scădere a afacerilor de 65%.

Cristian Rada, acţionarul Blue Air, in­vesteşte într-o nouă companie aeriană nu­mită Hello Jets, însă, noua linie de busi­ness va oferi un serviciu complemen­tar com­paniei deja existente de low cost, spu­ne Oana Petrescu, CEO al Blue Air.

„Hello Jets nu intră în niciun fel de concurenţă cu Blue Air, practic este o linie aeriană făcută tot de grupul Airline Invest, adică are acelaşi acţionariat cu Blue Air. Unii investitori se gândesc la o linie aeriană care să nu pună în pericol modelul nostru de business low cost. O parte dintre investitori ar dori să testeze pia­ţa de cargo. Hello Jets va veni cu servi­cii complementare a ceea ce oferă Blue Air, în niciun caz nu va fi low cost în geo­grafia noastră“, spune pentru ZF Oana Petrescu, CEO al Blue Air.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO