Companii

Cristian Radu, fost partener la Ţuca Zbârcea & Asociaţii, renunţă la avocatura de business şi intră în industria de gambling, ca General Counsel la Superbet, cea mai mare companie de pariuri sportive din România

Cristian Radu, fost partener la Ţuca Zbârcea &...

Autor: Roxana Rosu

01.10.2020, 10:42 929

Cristian Radu, fost avocat asociat la casa de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii, specializat în domeniul fuziunilor şi achiziţiilor, respectiv al dreptului societar, este începând din luna octombrie noul General Counsel în cadrul grupului Superbet.

“În mod particular, una dintre industriile acoperite în cariera mea de până acum este cea a jocurilor de noroc. Pot spune că în ultimii 10 ani am consiliat cei mai importanţi operatori din acest domeniu, prin urmare sunt la curent cu toate etapele de reglementare prin care a trecut această piaţă, una dintre cele mai legiferate din România”, a declarat Cristian Radu.

El a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti în anul 2003 şi este membru al Baroului Bucureşti din acelaşi an. Din 2005 lucrează în cadrul casei de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii, iar în 2014 a devenit partener.

“Venirea mea alături de echipa Grupului Superbet în poziţia de General Counsel soseşte într-un moment propice al maturităţii mele profesionale. Sunt onorat şi încântat să contribui la realizarea planurilor de expansiune globală ale unui campion regional”.

Superbet este unul dintre clienţii firmei de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii.

”Pe Cristi l-am văzut crescând profesional alături de noi, un partener extraordinar de performant, muncitor şi serios şi un om extrem de loial echipei vreme de 15 ani. Ne bucurăm că îşi urmează visul alături de clientul nostru, cel mai mare operator de pariuri sportive şi gaming din România şi îi dorim mult succes pe viitor. La rândul nostru, vom continua să oferim servicii de consultanţă juridică şi fiscală jucărilor activi pe această piaţă, prin intermediul celor 113 avocaţi şi consultanţi fiscali şi 29 de parteneri”, a declarat Florentin Ţuca, Managing Partner al Ţuca Zbârcea & Asociaţii. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO