Companii

Cristiana Fernbach, fost partener în cadrul casei de avocatură Stratulat Albulescu, a înfiinţat o firmă de avocatură dedicată integral noilor tehnologii

Cristiana Fernbach, fost partener în cadrul casei de...

Autor: Roxana Rosu

28.02.2019, 13:09 424

Cristiana Fernbach, fost partener în cadrul casei de avocatură Stratulat Albulescu, a înfiinţat prima firmă de avocatură dedicată integral noilor tehnologii, inclusiv protecţiei datelor, aspectelor de proprietate intelectuală şi canalelor media digitale. 

Anterior, Cristiana Fernbach a coordonat timp de 2 ani Practica de IP & Technology din cadrul unei importante firme internaţionale de avocatură. În perioada mai recentă, a fost Partener şi Co-Head al practicii TMT din cadrul unei firme româneşti de profil.

„Am avut şansa să profesez într-una dintre cele mai dinamice şi performante pieţe de avocatură din Europa. Experienţa internaţională a însemnat integrarea unor principii clare de lucru, începând cu precizia şi eficienţa actului juridic, bazat pe o specializare 100%, asumată în mod real şi continuu”, spune Cristiana Fernbach. „Proiectele din ultimii ani m-au apropiat foarte mult de o industrie care, în multe privinţe, pare că se poziţionează la antipodul avocaturii de business. În timp, am descoperit însă multe puncte comune, iar tehnologia – prin toate aspectele sale juridice - a devenit parte integrantă din identitatea mea de avocat”.  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO