Companii

Cristina Miu, Homeycomb: Vindem online mobilier cu 40-70% reducere

Autor: Cătălina Butan

05.11.2013, 00:05 2797
După ce a lucrat ani buni în divizia de hiper­mar­ke­turi Real, deţinută la acea vreme de grupul german Metro, Cristina Miu a preluat în 2012 funcţia de CEO al magazinului online care vinde mobilier şi de­co­raţiuni Homeycomb.ro, un business de 1,5 milioane de euro.
 
„Mare parte din mobila pe care o prezentăm noi există şi în magazine. Clientul poate să vadă pe site ce produs cumpără, ce brand cumpără, ştie foarte clar cât costă produsul în offline şi atunci îl poate cumpăra din online, de la noi, cu o reducere de până la 70%“, a spus luni Cristina Miu la emisiunea ZF Live.
 
Afacerea Homeycomb.ro este deţinută de un grup de investitori olandezi şi a fost concepută ca un club privat: comunitatea membrilor înregistraţi pe site primeşte zilnic un newsletter prin care află despre campaniile şi produsele care beneficiază de oferte. În fiecare zi, câte un articol are un preţ redus faţă de preţul din magazinele tradiţionale. Folosirea site-ului necesită crearea unui cont, pentru că anumiţi furnizori nu doresc să dezavantajeze retailerii tradiţionali, astfel că preţurile reduse sunt vizibile doar pentru membrii existenţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO