Companii

Cristina Săvuică, Lugera: Volumul mare de muncă nu mi-a permis să am suficient timp pentru viaţa personală

Cristina Săvuică, Lugera: Volumul mare de muncă nu...

Autor: Razvan Muresan

23.03.2013, 20:08 7107

Cristina Săvuică lucrează de 12 ani la Lugera, unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa de recrutare şi consultanţă în resurse umane din România, iar din 2004 este şi partener în cadrul companiei.

Ocazia de a lucra în domeniul resurselor umane a venit pe vremea când locuia în Bratislava, la departamentul de vânzări al unui ziar local în limba engleză. Atunci l-a cunoscut pe directorul Lugera & Makler din Slovacia, care i-a propus să deschidă o companie şi în România. Pentru că îşi dorea foarte mult să se întoarcă acasă, a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri. Faptul că nu avea nici studii de specialitate (a terminat ASE) şi nici experienţă în domeniul resurselor umane a împiedicat-o să fie partener de la început, aşa că prima funcţie pe care a avut-o în cadrul companiei a fost de country manager, cu promisiunea că, dacă va îndeplini în trei ani anumite obiective financiare, va primi acţiuni în cadrul firmei. A realizat acele obiective deja din al doilea an şi a primit 20% din acţiuni, devenind partener. De altfel, în ultimii ani a primit participaţii şi în filialele Lugera & Makler din Olanda, Polonia şi Cehia.

Citiţi povestea completă a Cristinei Săvuică în Business Magazin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO