Companii

Cristina Sindile, director general BT Microfinanţare : De 1-1,5 ani vedem o creştere a antreprenorilor români care vor să îşi scaleze businessul afară

Franchise COnnection 2019

Cristina Sindile, director general BT Microfinanţare :...

Autor: Roxana Rosu

21.10.2019, 10:29 162

Observăm de 1-1.5 ani o creştere a numărului antreprenorilor români care vor să îşi scaleze businessul afară. Suntem la început de drum pe zona asta, dar se vede o schimbare, după ce antreprenorii români s-au concentrat în anii trecuţi spre dezvoltarea locală, a declarat Cristina Sindile, director general BT Microfinanţare.

Finanţarea este un act de responsabilitate. La fel ca şi piaţa de francize, şi finanţarea creşte constant. De la câteva exemple acum câţiva ani am ajuns să avem astfel de proiecte de finanţare constant. Se vede o creştere a antreprenoriatului.

Nu sunt mari diferenţe între finanţarea unui startup şi a unei francize. O activitate francizată ne aduce totuşi câteva elemente deja ştiute, care ne aşează într-o zonă un pic mai safe. Pentru un antreprenor începător este binevenită, elimină o parte din angoase, are un brand deja construit şi un partener de discuţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO