Companii

CTP a investit 160 mil. euro în proiectul CTPark Bucharest North pentru a atrage investiţii în e-commerce

În România, CTP deţine o suprafaţă totală de peste 2,1 milioane mp de depozite de clasa A în 15 oraşe. Până la finalul anului, portofoliul dezvoltatorului este aşteptat să depăşească 2,5 milioane de mp.

În România, CTP deţine o suprafaţă totală de peste 2,1 milioane mp de depozite de clasa A în 15 oraşe. Până la finalul anului, portofoliul dezvoltatorului este aşteptat să depăşească 2,5 milioane de mp.

Autor: Bogdan Alecu

14.06.2022, 00:06 2217

CTP Group, cel mai mare proprietar, dezvoltator şi administrator de spaţii industriale şi logistice din Europa - fără a lua în calcul UK, a livrat recent chiriaşilor săi peste 100.000 mp de spaţii, din care 95% închiriate în proiectul CTPark Bucharest North, aflat în curs de dezvoltare şi poziţionat ca un nou hub logistic pentru piaţa de e-commerce din România. CTP  a investit circa 160 de milioane de euro în extinderea CTPark Bucharest North, a cărui suprafaţă va depăşi până la finalul anului pragul de 200.000 mp, ca urmare a cererii pentru închiriere, potrivit companiei.

„Continuăm să dezvoltăm parcurile noastre din Bucureşti şi din alte locaţii din România, ca răspuns la cererea puternică pe care o primim atât din partea chiriaşilor existenţi, precum şi a celor noi. În CTPark Bucharest North din Ştefăneşti - Afumaţi, am dezvoltat şi am închiriat cu succes peste 116.000 mp. Ritmul închirierii în această primă fază a depăşit aşteptările noastre iniţiale,  astfel că am accelerat planurile de dezvoltare pentru încă 94.000 mp care sunt în prezent în construcţie şi vor consolida CTPark Bucharest North ca noua destinaţie majoră pentru e-commerce şi logistică. Investiţia noastră în CTPark Bucharest North va ajunge la peste 160 de milioane de euro în acest an, odată cu livrarea clădirilor în construcţie, iar CTPark Bucharest North va deveni al treilea parc CTP ca mărime din România“, a declarat Ana Dumitrache, country head, CTP România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO