Companii

CTP, cel mai mare dezvoltator logistic, are în România în construcţie peste 270.000 mp, un sfert din volumul total în construcţie la nivelul reţelei CTP

Ana Dumitrache, country head, CTP România: Aproximativ 26% din totalul proiectelor CTP aflate în construcţie  sunt spaţii pe care le construim în România.

Ana Dumitrache, country head, CTP România: Aproximativ 26% din totalul proiectelor CTP aflate în construcţie sunt spaţii pe care le construim în România.

Autor: Bogdan Alecu

20.12.2021, 13:00 362

CTP România, cel mai mare dezvoltator şi administrator de spaţii industriale şi logistice, are în construcţie peste 270.000 mp în Bucureşti şi în mai multe oraşe din regiune, România fiind un motor de creştere pentru grupul CTP, cu 26% din totalul spaţiilor aflate în construcţie la nivelul întregii reţele CTP.

Dezvoltatorul a depăşit în 2021 pragul de 2 mil. mp de depozite la nivel naţional.

„CTP are peste 1 milion mp în construcţie la nivelul grupului şi România este una dintre cele mai dinamice pieţe, după Cehia. Avem în construcţie peste 270.000 mp de spaţii industriale şi logistice în Bucureşti şi în multiple oraşe regionale, precum Timişoara, Sibiu, Turda şi Piteşti“, a declarat Ana Dumitrache, country head CTP România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO