Companii

CTPark Bucharest West devine centrul regional de distribuţie pentru LPP, retailerul de modă cu cea mai rapidă creştere din România. Companiile de logistică nu mai aşteaptă Schengen şi închiriază depozite pentru distribuţie regională

Produsele LPP vor fi expediate în România, dar şi în ţări precum Bulgaria, Ungaria, Croaţia, Macedonia de Nord, Serbia şi Grecia.

Produsele LPP vor fi expediate în România, dar şi în ţări precum Bulgaria, Ungaria, Croaţia, Macedonia de Nord, Serbia şi Grecia.

Autor: Bogdan Alecu

26.01.2023, 00:06 446

CTP: Bucureştiul devine centrul logistic pentru Europa de Sud-Est.

Retailerul de modă LPP, crea­torul a cinci mărci recunoscute, pre­cum Reserved, House, Mohito, Cropp şi Sinsay, a închiriat o su­prafaţă de depozitare de 65.000 mp în CTPark Bucharest West, cel mai mare parc logistic din Europa Cen­trală şi de Est care să deservească pieţele regionale. Este a treia mare companie care închiriază depozite în centrul de la km 23 de pe A1 Bucu­reşti-Piteşti deţinut de CTP după centrul logistic care deserveşte Ikea şi cel al Kuehne Nagel pentru Pepco. Acesta din urmă a fost parafat în oc­tombrie 2022 pentru 50.000 mp, de­po­zitul urmând să deservească pieţe­le din România, Bulgaria şi Grecia.

Produsele LPP vor fi expediate în România, dar şi în ţări precum Bulgaria, Ungaria, Croaţia, Macedo­nia de Nord, Serbia şi Grecia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO