Cu o investiţie de 1 mil. euro, Stericycle are la Bucureşti cel mai mare sterilizator de deşeuri medicale periculoase al grupului

21 sep 2017 Autor: Simona Tatu

Compania Stericycle România, parte a grupului american cu acelaşi nume, cu afaceri de 10 mil. euro pe piaţa locală, a re­alizat o investiţie de un milion de euro în­tr-un echipament de sterilizare a de­şe­u­rilor medicale periculoase în cadrul punc­tului de lucru de la Jilava, judeţul Ilfov.

Deşeurile medicale fac parte din categoria deşeurilor periculoase alături de cele industriale, farmaceutice şi veterinare. În afara fabricii din Jilava, compania mai deţine alte şapte hale de procesare în România, unde lucrează peste 200 de angajaţi.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.09.2017

 
Cuvinte cheie:
Stericycle
, sterilizare
, deseuri medicale
, medici
, investitie
, jilava
, clinici
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide