Companii

Cum a arătat până acum 2022 pentru aeroportul Otopeni?

Cum a arătat până acum 2022 pentru aeroportul Otopeni?

Autor: Miruna Diaconu

29.09.2022, 10:30 220

♦ Blue Air, Wizz Air, Ryanair au înregistrat cele mai multe anulări ale zborurilor.

Blue Air, Wizz Air şi Ryanair au avut cele mai multe anulări ale zborurilor care ar fi trebuit operate de pe Aeroportul Henri Coandă, conform informaţiilor transmise de reprezentanţii companiei.

Blue Air conduce clasamentul, având în vedere că începând cu data de 6 septembrie a anulat toate zborurile programate până pe 10 octombrie. Reluarea acestora din această dată este încă incertă, având în vedere că reînceperea activităţii depinde în mare măsură de negocierile pe care operatorul le duce cu investitorii, a căror încredere a fost afectată odată cu anunţul făcut de companie privind anularea tuturor zborurilor.

Datele de la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, care administrează Aeroportul Otopeni, arată că de la începutul anului şi până la sfârşitul lunii august, înainte de încetarea activităţii de către Blue Air, cele mai multe anulări ale zborurilor au fost ale companiei Wizz Air, cu un număr total de 63 de curse anulate în perioada ianuarie – august 2022.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO