Companii

Cum a sărbătorit Heineken la Bucureşti 140 de ani de existenţă. GALERIE FOTO

140 de ani de existenţă Heineken la Bucureşti

140 de ani de existenţă Heineken la Bucureşti

Autor: Mădălina Dediu Panaete

14.03.2013, 16:08 1430

Seara trecută, într-o atmosferă “verde” în cadrul Bibliotecii Naţionale din Bucureşti, Heineken, unul dintre cele mai mari branduri din lume, a sărbătorit 140 de ani de existenţă.

Participanţii la eveniment au putut vedea în cele cinci camere amenajate special pentru acest eveniment câteva episoade din istoria berii Heineken. În una dintre camere, denumită „History” cinci actori au pus în scenă prima etapă din construcţia brandului de bere, când profesorul Louis Pasteur, iar apoi studentul lui, H. Eliot care era şi angajat al Heineken, au creat drojdia care se foloseşte şi acum în prepararea berii. În celelalte camere, UEFA Champions League, Music, Go Global şi Explosive, participanţii au putut juca fotbal, asculta muzică şi au putut vedea cele mai importante locuri din lume unde Heineken este prezent.

Potrivit informaţiilor oferite de companie, aceasta este singurul eveniment organizat seara trecută în lume, în celelalte ţări aniversarea fiind sărbătorită cu alte evenimente.

Heineken România, a intrat pe piaţa locală în 1998, pe atunci însă avea numele de Brau Union. În martie 2007, compania şi-a schimbat numele în Heineken România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO