Companii

Cum arată cea mai aşteptată autostradă de anul acesta, Bucureşti-Ploieşti. VIDEO din avion. Credeţi că va fi gata până în iunie?

Autor: Andreea Neferu

11.04.2012, 16:15 5445

Ministerul Transporturilor a dat publicităţii un nou material video care surpinde stadiul lucrărilor la autostrada Bucureşti-Ploieşti, poate cea mai aşteptată autostradă ce ar urma să fie inaugurată anul acesta. Filmuleţul arată că încă mai este de lucru la această autostradă şi că mai sunt poduri nefinalizate.

Cei 62 de kilometri care leagă Capitala de Ploieşti trebuiau inauguraţi în decembrie, însă termenul a fost prelungit. Cele mai recente informaţii furnizate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) arată că această autostradă ar urma să fie gata în trimestrul al doilea al acestui an, cel mai probabil în mai sau iunie. Primii 6,5 kilometri ai autostrăzii, porţiunea care porneşte dinspre Capitală, va fi gata însă în octombrie, potrivit CNADNR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO