Companii

Cum arată hotelul ibis Styles deschis astăzi lângă aeroportul Otopeni, o investiţie a şeicului Ahmed Bin Saif Al Nahyan, fost preşedinte al Etihad Airways

Autor: Mirabela Tiron

15.05.2023, 14:11 1951

Lanţul hotelier Accor a deschis astăzi hotelul ibis Styles Bucharest Airport, amplasat în apropierea aeroportului internaţional Henri Coandă (Otopeni), o  investiţie a şeicului Ahmed Bin Saif Al Nahyan, fost preşedinte al Etihad Airways şi fondatorul ABS Holdings.

Hotelul ibis Styles Bucharest Airport, afiliat la lanţul Accor, este dezvoltat de firma Liwa Properties, o filială a ABS Holding.

„Accor, liderul mondial în domeniul ospitalităţii, anunţă cu bucurie deschiderea, astăzi, 15 mai 2023, a ibis Styles Bucharest Airport, un hotel nou şi creativ în apropiere de Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Otopeni, principala poartă de legătură a Bucureştiului cu lumea. Aceasta este a cincea deschidere ibis Styles în România şi a treia în capitală”, potrivit oficialilor Accor. 

Hotelul cu 84 de camere funcţionează sub forma unui acord de management cu partenerul şi investitorul Liwa Properties S.R.L., o filială a ABS Holdings. HH SHK. AHMED BIN SAIF AL NAHYAN este fondator şi preşedinte al ABS Holdings şi deţine mai multe investiţii în hoteluri şi în afaceri cu linii aeriene.

"Traficul pe aeroportul Henri Coandă a depăşit 12,6 milioane de călători în 2022 şi continuă să crească. (...) În calitate de hotelieri misiunea boastră este să ne asigurăm că cei care ne vizitează se bucură de confort şi servicii de calitate. Ibis Styles este brandul ideal pentru a oferi acest lucru", a spus Valentin Gheorghe, general manager al Ibis Styles Bucharest

Hotelul ibis Styles Bucharest Airport, nou construit, este situat în Otopeni, pe Calea Bucureştilor 222, la doar 800 de metri de Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Acesta este format din 84 de camere, un bar, un restaurant şi parcare proprie. 

 
 
 
 
 


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO