Companii

Cum arată hotelul lui Copos din Poiana Braşov, după investiţia de 11 mil. euro? - VIDEO

Autor: Mirabela Tiron

08.10.2011, 00:02 3750

George Copos, care a finalizat investiţia de 11 milioane de euro în hotelul Sportul de la munte, spune că investiţia va fi recuperată în următorii 20-30 de ani, când business-ul va fi controlat de fiica lui, Alexandra. Ea va veni la conducerea companiei Ana Hotels în 2013.

"În ianuarie 2011 am început proiectarea centrului de conferinţe, 1200 de metri pătraţi au fost construiţi în două luni şi zece luni. Ne-a ajutat o casă de arhitectură din Londra şi un arhitect din România. În cele 11 săli intră 400 de oameni", a spus George Copos. El susţine că în ultimii doi ani de criză a asigurat 450 de locuri prin lucrările de modernizare la cele două hoteluri din Capitală şi la complexul hotelier de la munte.

"Îmi place să creez valoare adăugată, să muncesc. Am modernizat şi hotelurile Athenee Palace Hilton şI Crowne Plaza în criză, aşa cum am făcut cu hotelul de la munte, chiar în criză. Am fost prezent în şantier în fiecare sâmbătă şi duminică".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO