Companii

Cum arată primul magazin H&M din România – galerie FOTO

H&M deschide primul magazin din România – galerie FOTO

Primul magazin H&M din România

Autor: Cristina Rosca

24.03.2011, 18:52 2859

Retailerul suedez H&M va deschide vineriprimul magazin din România, în centrul comercial AFI PalaceCotroceni. Magazinul va fi amplasat pe două etaje şi vaavea o suprafaţă de 1.700 de metri pătraţi. EL va fi deservit de 60de angajaţi.

Al doilea magazin deschis va fi cel din Unirea ShoppingCenter, ce urmează a fi inaugurat pe 26 martie. Magazinulare o suprafaţă de vânzare de aproximativ 2.500 metri pătraţi, iarnumărul de angajaţi se ridică la 80.

În acest an H&M urmează a deschide înRomânia opt magazine, dintre care cinci în Bucureşti şi trei înprovincie, în Braşov, Cluj şi Timişoara.

Al treilea spaţiu inaugurat de suedezi va fi cel din BăneasaShopping City ce îşi va deschide porţile pe 31 martie. Următoarelevor fi magazinele din Plaza Romania şi Bucureşti Mall care se vordeschide pe 8, respectiv 15 aprilie. Retailerul suedez H&M vadeschide pe 29 aprilie magazinul din Unirea Shopping Center Braşov,acesta fiind primul magazin pe care îl va deschide în afaraBucureştiului.

În ziua deschiderii fiecărui magazin, primii 100 de clienţi vorprimi un card în valoare de 80 de lei, care va putea fi folosit înorice magazin H&M din România.

Preţurile produselor disponibile în România vorvaria între 39.30 RON pentru cămăşi bărbăteşti şi 129.90 RON pentrujachete de femei. Rochiile lungi de vară, jeans-ul si pantaloniipentru femei vor fi disponibili la preţul de 89.90 RON, în timp cecămăşile de damă vor costa 59.90 RON.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO