Companii

Cum arată Radisson Blu de pe Calea Victoriei, hotelul anului în reţeaua mondială de peste o mie de unităţi deţinută de Carlson - galerie FOTO

Bla Lounge Bar

Radisson Blu

Autor: Mirabela Tiron

07.03.2011, 18:11 1876

Hotelul de cinci stele Radisson Blu de pe caleaVictoriei, deţinut de compania Bucureşti Turism şi afiliat lalanţul Rezidor, a fost numit anul acesta hotelulanului la nivel mondial în cadrul grupului hotelier americanCarlson din care face parte.

Hotelul din Bucureşti a fost selectat dintre cele peste 1070 dehoteluri care fac parte din reţeaua Carlson lanivel mondial.

Recent la lanţul Rezidor a fost afiliat şicomplexul Centre Ville, deţinut de BucureştiTurism. De la cele două complexuri de pe calea Victoriei, care au718 camere, se aştepta o cifră de afaceri de 25 de milioane de euroanul trecut. Directorul general al celor două complexuri este AliYilmaz Yildirimlar.

Grupul Carlson este unul dintre liderii lanivel global în industria ospitalităţii şi a turismului, deţinândhoteluri în aproape 80 de ţări, incluzând branduri renumite cum arfi Radisson, Country Inns & Suites by Carlson, Park Inn şi ParkPlaza. Hotelul Radisson Blu din Bucureşti face parte din reţeauaRadisson Blu Hotels & Resorts din cadrul grupului hotelierRezidor, deţinut de Carlson.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO