Companii

Cum arată viitorul pieţei de M&A. Ar trebui să existe o creştere a volumului tranzacţiilor în Europa ţinând cont de puterea pieţelor de capital şi de rezilienţa jucătorilor de private equity

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Autor: Cristina Roşca

28.03.2021, 09:12 90

Pe piaţa de M&A din România s-au semnat anul trecut 136 de tranzacţii cu o valoare totală de aproape 3,4 mld. euro, potrivit raportului CMS Emerging Europe M&A 2020.

Piaţa de fuziuni şi achiziţii din Europa ar urma să aibă un 2021 bun dat fiind că bani în piaţă există, la fel şi apetit de cumpărături, arată un raport al casei internaţionale de avocatură CMS.

„Puterea pieţelor de capital şi rezilienţa jucătorilor de private equity, cu trilioane disponibile în rezerve de capital necheltuite, indică faptul că ar trebui să existe o creştere a volumului tranzacţiilor - toate acestea făcându-ne să privim cu optimism viitorul activităţii de afaceri în Europa“, spune Louise Wallace, coordonatoare a practicii Corporate M&A în cadrul CMS.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO