Companii

Cum “atrage” metroul noi proiecte rezidenţiale: complex de 10 milioane de euro lângă viitoarea staţie de metrou Academia Militară

Cum “atrage” metroul noi proiecte rezidenţiale:...

Autor: Andreea Neferu

07.04.2015, 12:16 1837

Dezvoltatorul imobiliar Construct Aprodex, controlat de un investitor român de origine turcă, va investi circa 10 milioane de euro în dezvoltarea unui complex rezidenţial de 230 de apartamente pe Strada Ion Gârbea din Bucureşti, lângă viitoarea staţie de metrou Academia Militară de pe magistrala de metrou care va lega cartierul Drumul Taberei de centrul Capitalei. Complexul, care se va numi MetroCity Academiei, va avea 230 de apartamente, primele 110 urmând a fi finalizate anul acesta, în timp ce restul de 120 de locuinţe sunt programate să fie gata la jumătatea anului viitor.

Ansamblul rezidenţial va fi dezvoltat pe un teren de 7.000 de metri pătraţi, la o distanţă de 300 de metri de viitoare staţie de metrou Academia Militară, potrivit Coldwell Banker Affiliates of România, consultant în proiect.

Preţurile locuinţelor din cadrul MetroCity Academiei pornesc de la 56.700 de euro plus TVA pentru un studio de 66 de metri pătraţi, de la 62.000 de euro plus TVA pentru un apartament de două camere de 67 de metri pătraţi şi de la 87.000 de euro plus TVA pentru un apartament cu trei camere de 97 de metri pătraţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO