Companii

Cum au gestionat criza marii angajatori: de la crearea de roboţi şi asigurarea unui salariu mai mare până la campionate de discursuri

Cum au gestionat criza marii angajatori: de la crearea de...

Autor: Ramona Cornea

28.02.2021, 12:12 322

Platforma Undelucram.ro şi Business Magazin organizează conferinţa Top Angajatori - Undelucram.ro despre soluţiile pe care le-au adoptat marii angajatori din România pentru gestionarea crizei cauzate de pandemia de COVID-19 şi despre tendinţele de pe piaţa muncii în 2021.

Managerii de resurse umane din cadrul marilor angajatori din economia locală au construit roboţi care să le automatizeze munca, au oferit salarii mai mari în perioada de şomaj tehnic sau au creat campionate de discursuri ori sesiuni de argumentare pentru a gestiona criza cauzată de pandemia de COVID-19 anul trecut.

Şase manageri de HR din şase companii mari din România vor vorbi despre astfel de soluţii, dar şi despre trendurile de pe piaţa locală a muncii din 2021 la conferinţa „Top Angajatori -Undelucram.ro“ din 4 martie, organizată de platforma Undelucram.ro şi revista Business Magazin.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO